Vertrouwenspersoon Scouting Nuth

Graag wil ik mij voorstellen om een beeld te schetsen wie ik ben en wat mijn ervaringen zijn met de scouting.
Mijn naam is Ewald van Grunsven, in 1965 geboren, ben getrouwd, heb 2 volwassen dochters en ben werkzaam binnen het Veiligheidshuis te Parkstad.

In mijn jeugd heb ik verschillende speltakken doorlopen van de scouting in mijn toenmalige Brabantse  dorp. Van Welp via Scouts naar Rowans en korte periode als staflid. Door studie en verhuizing ben ik destijds gestopt met mijn scouting activiteiten.

Zo’n 13 jaar geleden kwam ik door mijn dochter, die lid was geworden van de welpen, opnieuw in contact met de scouting, maar nu met de scouting in Nuth.
Ik ben vervolgens een 10 jaar als voorzitter aan de slag gegaan binnen deze leuke vereniging.
Aansluitend aan mijn voorzitterschap ben ik lid geworden van de materiaalcommissie om toch nog iets te kunnen betekenen voor de scoutinggroep en enige binding te houden.

Daar het tegenwoordig van belang is om een vertrouwenspersoon te hebben binnen de vereniging en ik als lid, als ouder en als voorzitter ervaringen heb opgedaan, heb ik mij beschikbaar gesteld voor deze functie.
Sinds februari 2020 ben ik, door de Groepsraad, benoemd tot vertrouwenspersoon binnen Scouting Nuth.

Mocht er behoefte zijn aan een vertrouwelijk gesprek met een onafhankelijk persoon, dan kun jij contact met mij opnemen:
- via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.),
- overdag via mijn 06 nummer : 06 - 40 78 42 99.